tisdag 17 februari 2009

Spänning

Alltså det här med Tradera. Nervkittlande är ju bara förnamnet. Om ca 1 timme och 20 minuter går tiden ut för mina första säljande auktioner. Och det ser lovande ut kan jag säga. Om de vill sig väl kommer jag sälja för m e r än vad jag hittills spenderat på all sköns skit på ovannämnda sajt. Halleluja!

Om ni undrar var jag kommer befinna mig den närmsta timmen, så kommer jag sitta här framför datorn, tugga på naglarna och trycka på uppdatera....

Någon som behöver en balklänning kanske? Eller en manchesterkavaj för den delen. Ser ut som jag kommer få ge upp den för 1 krona annars. Crap.

12 kommentarer:

Melkers Mamma sa...

Har inte samma positiva erfarenhet av Tradera. Folk budar inte på mina grejer, medan andras saker går för massor! Hmm...

Millan sa...

melkers mamma: Jag säljer nog inte allt heller. Av åtta stycken objekt jag har ute nu, budar folk på fem stycken. Att ingen vill ha mina gamla jeanskavaj... jag förstår inte ;)

Agent586 sa...

Jag är också lite av en debutant som traderasäljare, mina mammakläderauktioner går ut i morgon. Jag är redan skeptisk till att jag kommer fixa det här med att paketera och skicka utan att lägga mig ner i en gnällhög.

Minna sa...

Love Tradera!

Melkers Mamma sa...

Jag går mera plus-minus-noll. Kanske +1... Mer pain än gain, liksom. Men man ska kanske inte lägga ut så mycket grejer som går ut samtidigt. Jobbigt med allt mailande fram och tillbaka, inpaketering, vägning för porto, inhandling av porto... *puh*

Anonym sa...

Är du medveten om att den bruna kavajen och jeanskavajen har du lagt ut 2ggr...?

SkåneAnna sa...

Tipsar:
Lägg till i auktionstexten att du inte ansvarar för postens ev slarv med försändelser (kommer bort etc) så slipper du DOM diskussionerna, och i dina inställningar kan du anpassa hur vinnarmailet ser ut, det som Tradera automatiskt skickar. Lägg till din betalinfo där, skriv tydligt i auktionstexten om frakt, så behöver du bara maila om det är nån som ska ha samfakt.
:)
Lycka till!!

Minna sa...

Snart är det dax att supa upp våra tjänade Traderaslanatr på lokala krogen! Ska vi boka in ett datum snart?

:D

Millan sa...

agenten: Ååååhhh, paketera!!! Jag har redan börjat gnälla.

minna: Big lööövin!

melkers mamma: Nej, jag håller med dig. Jag har typ tjänat ett par hundringar på mina sålda varor, men då har jag inte räknat in all tid jag lagt på att fota, maila, paketera... Phu! Det är roligare att köpa :)

anonym: Tack! Jag såg det när du påpekade det. Jag hade missat att osålda varor automatiskt läggs ut en gång till. Nu har jag tagit bort de felaktiga annonserna.

SkåneAnna: Tack! Det där med postens slarv borde man absolut lägga till.

minna: Ja absolut! Bara våra två krassliga ungar blir lite bättre snart (läs mindre gnälliga). Nästa fredag kanske? Kan ni då?

Minna sa...

Vi kan! Jag skriver upp och så ser vi om alla är friska då-då kör vi så det ryker! (??)

Äppelträdet sa...

Jag lägger aldrig ut grejer för mindre än att jag tycker att det är värt besväret. Så en kavaj hade jag kanske lagt ut för 30 spänn eller nåt. Jag resonerar som så att om det finns någon som vill ha den så kan hon nog lika gärna tänka sig att pröjsa 30 som 1 krona. Och annars kan jag lika gärna ge den till myrorna.

Dessutom lägger jag ofta ett köp-nu-pris och förvånansvärt ofta nappar folk på det. Jag lade t.ex. ut ett par mjukishängslebyxor stl. 80 med musse på för 29 spänn och köp-nu-pris 49. Urfula tyckte jag. De var en present från Kina och aldrig använda. De såldes efter ett par timmar. Någon som tyckte att det var bättre att slanta på en gång än att hamna i budgivning.

Millan sa...

Äppelträdet: Tack för tips. Många Tradera-fans här märker jag :)