söndag 25 januari 2009

Fåfänga

Det finns både fördelar och nackdelar med att skicka iväg sin man för att hämta lite grejjer åt en när man ligger på sjukhus och inte riktigt vet hur länge man kommer att få stanna.

En bra grej är, att när man frågar om han köpa ett par tidningar, så kommer han tillbaka med i princip varenda tidning som går att få tag i på Pressbyrån, så att jag helt säkert skulle få någon jag ville ha.

Mindre bra är, att han inte är så haj på det där med kvinnliga hygienartiklar. Eftersom jag är klart medveten om detta faktum, försökte jag hålla jag det så enkelt jag kunde och bad endast om: ett par rena trosor, en tandborste, tandkräm samt min ansiktskräm och ansiktstvål från Clinique.

Trosorna fixade han och även tandborste med tillhörande kräm. Till min stora förvåning fick jag även rätt ansiktskräm. Jag hade ställt in mig på att behöva smörja in ansiktet med Helosan-salva eller något liknande.

Ansiktstvålen däremot var tydligen överkurs. Istället fick jag Cliniques Pore Minimizer.

Ja men det var ju bra. För det är när man ligger där i sjukhussängen med värkande buk och munnen torr av allt morfin, som man verkligen har tid att fundera över om ens porer på näsan inte är lite väl stora.

Det blev till att tvätta kinderna med landstingets antibakteriella pumptvål. Förmodligen får man minst lika små porer av den. Ren blev man i alla fall.

5 kommentarer:

PPernilla sa...

Vännen!
Hörde vad som hänt igår, hoppas verkligen att du inte har ont!
Kramar!!


PS. Bodyscrub helt rätt!! Jag och min hud tackar ödmjukast!

nipe sa...

Ojdå, ajdå! Hoppas allt går bra ch att du läker ihop kvickt!

Fyra rätt av fem, din man måste väl ändå anses vara i division 1, om inte högre! Imponerande insats.

Minna sa...

Du har fått en piggaupppresent av mig på bloggen!

Susjos sa...

Krya på dej! Din härliga humor mår finfint i alla fall :)

Millan sa...

PP: Och jag hoppas att du hade en underbar gårdag! Och att du är bakis idag.

nipe: Jo, han fick godkänt!

minna: Underbara du.

susjos: Haha.. den mår fint.