lördag 10 januari 2009

Om man skulle ta och ...


Nej men om skulle ta och starta en sådan där makeup-blog (för övrigt min absolutaste favvo makeup-blog) kanske. Och visa upp sina fina nagellack. Inspirera folk och så.

Ja, eller inte då. Det här är anledningen till att jag målar naglarna ungefär en gång vartannat år. Det går väl an att måla, men att ta bort skiten. Suck och stön. Hur orkar folk?

Hur länge lacket har suttit undrar ni? Sedan 28 december.
Maken till hållfast lack har ni väl aldrig sett.

8 kommentarer:

hedgehog-sara sa...

Oh - jag får panik när mitt nagellack flagnar, seriöst så kan jag om jag är på stan och märker att det flagnat, gå och köpa ett lika lack om jag inte har det med mig i väskan - vilket jag nästan alltid har ;)

Jag är störd, på riktigt. Väskan full med nagellack... Jag borde vara med i Outsiders.

Millan sa...

h-sara: Näe, det är inte stört. Det är sunt. Flagnande nagellack är bland det trashigaste som finns. Det är därför jag aldrig målar naglarna. För att slippa flagnet.

polly sa...

Kul att flaskan heter Turbo. För oss i farten, typ. Nä, man kanske skulle måla på sig ett lager. Minns inte när det sist begav sig, i våras kanske?

Fröet sa...

Det är så snyggt på andra men jag håller med dig - hur orkar folk?

Millan sa...

polly: Det där lacket är verkligen turbo. Det står att det ska torka på 45 sekunder och det gör det verkligen. Turbo som sagt.

fröet: Det är snyggt med lack. Om det ändå satt en vecka i alla fall. Men max två dagar alltså, sen börjar det flagna. Nej. Orkar inte.

Camilla sa...

jag målade just naglarna... men jag håller med om att det är sjukt jobbigt när man måste ta bort det. :)

Jessan sa...

Tack så mycket för positiva ord om min blogg, vad glad jag blir! Kul att hitta hit också - du skriver bra och det är hög igenkänningsfaktor för mig som också har två småttingar! och vet du, jag skulle aldrig orka måla naglarna om inte snabbtorkande överlack fanns - det är bannemej en av världens bästa uppfinningar ;-)

Millan sa...

jessan: Men DU HAR värsta bästa makeup-bloggen.