fredag 9 januari 2009

Nu kör vi III

Alltså. Ni kommer inte tro mig, men jag vägde mycket lägligt in mig på 73.4 kg i morse. Och då ska ni veta att jag vägde mig hela fem gånger. Först visade vågen nämlign 73.8 kg, men godissugen som jag var, tyckte jag att vågen vickade lite så jag flyttade den en bit och vägde om mig: 73.4 kg. Sedan vägde jag mig tre gånger till bara för att försäkra mig om att godipåsen var i hamn. Jodå, 73.4.

Fast nu är jag inte så sugen på godis längre faktiskt. Man blir ju lite sporrad när det går bra också.

69 KILO! HERE I COME!!

13 kommentarer:

Fröet sa...

Nu blev jag lite peppad att ta tag i mina 4-5 kilon också ;)

Minna sa...

BRAVO!!!

Idag är jag ledig! Bravo!

yllet sa...

Härligt!! :D:D

Miss Upsey Daisy sa...

Hurra vad du är bra! Det här 40-års kalaset som är idag med chips i långa banor kommer sätta lite krokben hos mig. Eller vad vet jag om det är chips? Ingen aning faktiskt..

69 kilo du och jag!!

Melkers Mamma sa...

Vad duktig du är! Själv lovade jag mig själv att sluta äta godis när det blev 2009. Än så länge går det finfint - inte ens sugen. Fick grav.diabetes så jag måste passa mig inför framtiden.

Det verkar dock inte hända så mycket på vågen trots att jag tar en långpromenad varje dag. HWHY! Hmmm kanske för att jag gärna tar en kaka ibland... eller någon näve snacks... Nej, det borde kunna hända saker ändå. Tycker jag. Eller?

Jenny sa...

Hallå, sitter nyligen trött och jetlagad och läser dina gamla inlägg och skrattar så tårarna sprutar. Försökte läsa "snippinlägget" högt för Micke men jag var så fnissig och flamsig att jag knappt fick fram något. Vi måste ses snart!!!

sofie sa...

Vad duktig du är!!
Lite måste man unna sig! Så har jag tänkt hela tiden, månnne det är därför som mina kilon vägrar flytta från min kropp..

hedgehog-sara sa...

men fasen - hurra! Själv nollar jag den här veckan...

Helena sa...

Grattis! Själv har jag första vägning om en vecka, så vi får se vad jag landar på. :-)

Engelska Villan sa...

Jag måste bara skriva några rader för att tala om för dig att jag går in på din blogg dagligen för att få skratta! Du är så rolig när du skriver!
Heja dej!
Kram Anna

Millan sa...

fröet: Klart bra att "banta" via bloggen. Man blir så peppad :)

minna: Tjoho!

yllet: Skönt.

miss UD: Åhh, chips! Det bästa.

melkers mamma: Hur gammal äe Melker, ammar du? När jag ammade Tora stod vågen STILL. Hur mycket jag än försökte. Men när jag slutade amma efter 8,5 månad, då började kilona rinna av. Du kanske är likadan?

jenny: Snippor är roliga grejor. Vi måste träffas nästa vecka, det är min sista mammalediga vecka.

sofie: Tack!

h-sara: Bättre än att plussa!

helena: Jag håller tummarna.

engelska villan: Tack :)

nipe sa...

Hej
Grattis till minskningen. Blir lite inspirerad av din kamp. Sitter själv med ett rejält gäng kilon extra sen första graviditeten...

Millan sa...

nipe: De där retliga graviditeskilona alltså. Stryk skulle de ha.