torsdag 15 januari 2009

Smakråd

Alltså, jag vet inte vad det är med Ellos. Trots att jag blir missnöjd gång efter en annan med mina köp därifrån, så kan jag inte låta bli att lockas av deras "personliga rabatter". Nu sist hade jag fått en alldeles u n i k födelsedagsrabatt. Det ni... ..nu vill ni allt bra gärna fylla år ni med va? Och vem är jag att dissa en sådan present. Jag var ju t v u n g e n att handla. Vem vet vem som hade gråtit sig till sömns därborta i Borås i annat fall. Sådant kan man inte ha på sitt samvete.

Fast faktum är att jag nog för första gången är rätt nöjd med alla mina köp.

Det absolut bästa var strandplaggen (längtar till sommaren någon?). Jag har efter två täta graviditeter, insett att min mage aldrig någonsin kommer bli vad den en gång var. Till exempel har jag fortfarande kvar en sådan där linea negra-rand. Ovanpå allt plufsplufs. Det får vara heltäckningmatta på den i sommar, suckade jag och klickade hem en baddräkt. Inte den här då. Nej, den HÄR!. Med rejäla kupor så att två utammade nassar ska få rejält med stöd. Och så var det något "formfast material vid magen" som skulle ge "extra stöd och en slank siluett". Ahh men suveränt. Och när jag ändå höll på och klicka runt bland badkläder fick det bli en sån här också. Som en bikini fast utan att visa magen. Det är ju nobelprisvarning på det alltså. Minst.

Men. Så var det där med stövlarna. Jag skulle behöva lite smakråd på dom. Innan ni tar ställning till om de ska få åka tillbaka till eller inte, kanske ni vill veta att jag med min personliga rabatt, fått dem till det fashionabla priset av 550:-. De är något krångliga att få på och av men de sitter väldigt skönt, kanske en aningens stora bara. Jag tänkte att man kan ha dem både uppdragna och lite nedhasade och variera sig lite. Jag svassade runt så ett tag här hemma, med nedhasade stövlar för att kolla hur det kändes och frågade Janne i ett svagt ögonblick vad han tyckte. "Vill du att jag ska kalla dig D'Artagnan också eller?", blev svaret.

Jag måste nog få en second opinion på den. Jag kör en omröstning. Det var länge sedan.


UPDATE: Rätt jämnt skägg i omröstningen. Men eftersom jag velade in the first place, är stövlarna på väh hem till Borås. En femhunka, är en femhunka, är en femhunka.

13 kommentarer:

PPernilla sa...

Men åååååå, nu måste jag också handla från ellos. Jag ska ju faktiskt till värmen snart....shoppade från HM-katalogen igår, men en tankini känns som ett måste (fast jag har ju inte ens några födda barn att skylla på;-) )

Akan-Kakan sa...

Hmmm... Kanske beror på vad du har till stövlarna. Går någon av baddräkterna i grått?

Äppelträdet sa...

Om de känns lite för stora och aningen jobbiga att ta på. Hur många gånger tror du då att du kommer att använda dem?

Och så måste jag påpeka att du sagt att du är en jeanstjej. Eller harjag drömt det? Jeanstjejer har skinnstövlar. Basta. :)

Men du, om du gillar Ellos så anmäl dig tll deras mejlinglista. Jag får rabattmejl därifrån flera ggr per vecka! I början sparade jag dem för jag tänkte kolla lite senare, men det blev aldrig av att jag handlade något. Sedan har jag försökt avregistrera mig otaliga ggr utan att lyckas... men det kanske inte skulle göra dig något? ;)

Melkers Mamma sa...

Grattis till den fortsatta viktnedgången samt för tipset om tankini! Bootsen skulle jag dock skippa. Inte min stil. Sanningen. Gör kanske ont att höra. Men då frågar man inte *hihi*

Trevlig helg! Kram, Jennie

Anonym sa...

Ellos, Cubus, Only, JC och liknande vore bäst att förbjuda faktiskt! Det är tantvarning och allt är så fult, tyvärr :( Så skippa och hämta inspiratiion från tex Linda K!

Fia sa...

Jag är mest imponerad över att stöveln (med tillhörande ben) hänger och svänger i luften! Wow! =)

Jo sa...

Jag har aldrig handlat på Ellos, ever. Det beror inte på att jag är snobbig eller så, jag har bara inte kommit mig för. (Plus att det bara var de töntiga ungarnas mammor som handlade där när jag gick i skolan, men det är ju länge sen nu...)Men den där baddräkten i rött fick mig att börja fundera på att börja. Håller den (in) vad den lovar?
Skippa stövlarna! Du är ju en cool tjej som dessutom har nära till Sko-Uno ;-)

Millan sa...

pp: Tankini måste vara det bästa som uppfinnits alltså. Denna sommar blir det inget visa magen för mig.

a-k: Baddräkten är svartvit.... tänkte att stövlarna passar ändå.

äppelträdet: Jag vet. Man överöses av rabattmail ideligen. Jag har heller inte lyckats avregistrera mig, men jag använder tur nog min skräpmail till sådant.

melkers mamma: Jag har bestämt mig för att bootsen åker tebax. Det faktum att jag kände mig osäker talade ju för att det var något med dom som inte stämde.

anonym: Gud vad jobbigt att ha dina principer. Om något passar och är snyggt, spelar det väl ingen roll om plagget är från Ellos, Cubus, JC eller Tiger. Vad dyrt det måste vara att vara du.

Fia: Hahaha! Eller hur. Och kortet är taget med skärpa också.

jo: Baddräkten är faktiskt jättebra. Den håller in vad den lovar och mer därtill. Sitter skönt och är "rätt" i storleken.

hedgehog-sara sa...

en sån baddräkt behöver jag, som hållr in magen alltså...

Millan sa...

h-sara: Helt suveräna!

Anonym sa...

Dyrt ja, men så har jag mycket snyggare kläder också ;)

Sofia sa...

Men "anonym" gå och dra något gammalt över dig va. Det är såå tråkigt med folk som bara måste köpa dyra märken för att de inte vågar annat. Spelar väl ingen roll varifrån plaggen kommer, huvudsaken är ju att de sitter snyggt och bekvämt. Löjligt att lämna såna här kommentarer anonymt också. Skämmes tamejfan.

Millan sa...

anonym: Och jag är så fult, så fult klädd jag hela tiden. Det är knappt jag vågar gå utanför dörren.

sofia: Jag håller med dig. En personlig stil och eget uttryck, sitter inte i plånboken, tycker jag.