onsdag 25 juni 2008

Ombyte förnöjer

Igår kväll var jag på bio för första gången på över sex månader. Sist jag var på bio var jag höggravid med Signe och gick och såg "Rum 1408". Den var så jävla läskig att jag trodde vattnet skulle gå inne på biografen. Lyd mitt råd och se inte skräckfilmer när ni är på tjocken. Det är inte bra för nerverna.
Igår blev det dock ingen skräckis. Det blev "Sex and the City" och en godispåse. Det enda som var lite läskigt med den filmen, var hur skrämmande lite gemensamt mitt liv har med Carries nuförtiden. Kanske ska pröva att ta på ett par Manolo Blahnik i eftermiddag när jag ska knuffa hangarfartyget till Agneta för att hämta upp Tora. Bara för att få in lite flärd liksom.
Men det är klart, någon har räknat ut att Carrie i genomsnitt bär en outfit i filmen 1,8 minuter. Det är faktiskt inte så långt från min vardag när jag tänker efter. Jag menar, jag klär på mig på morgonen. Efter frukosten kräks Signe lite blåbärspuré på min ena axel - jag måste byta tröja. Vid lunch försöker jag äta mat själv och samtidigt mata Signe, vilket resulterar i att jag spiller morotspuré på byxorna - de måste bytas. När vi äter mellanmål nyser Signe när hon har munnen full av fruktmos - jag måste byta tröja igen. Och så håller vi på. Jag och Carrie.

4 kommentarer:

Villa Hemmet sa...

*ser dig i höga (lite vingliga) klackar, knuffandes fullastad dubbelvagn i djup grus* :-D

Millan sa...

Hello J! Kul att du hittade hit. Hoppas allt är bra. Spanar in din blog med jämna mellanrum för att inte missa några nya inlägg. Kul inlägg det där om hatten :-D
Visste inte ens att barn läser Lucky Luke nuförtiden.

Jea sa...

:-D jättekul. Jag är J´s trötta kompis. Vill också vara glamorös. Du skriver skitbra.
Läser? det är nog en film i det hemmet:-D

Millan sa...

Hej trötta kompis! Och tack så mycket. Nu blir jag glad.
Lucky Luke på film! Oj! Tiderna förändras.
P.S Du är säkert jätteglamorös. Du vet bara inte om det än. D.S