onsdag 18 juni 2008

Semester

Det trodde ni inte va? Att jag skulle slänga iväg ett bloginlägg från Grekland. Men det har faktiskt internet här också?! Befinner oss just nu på Sunwing Resort, Kalithea utanför Rhodos. Vi och 100 000 andra nordiska barnfamiljer. Personalen på hotellet måste vara sjukt trötta på blonda, bortskämda och ouppfostrade snorungar (inte Tora och Signe dårå, utan alla andras ungar). Vi har skojat lite om att om man för fem år sedan, hade åkt ospecat och hamnat här, hade man förmodligen krävt pengarna tillbaka. Vi frågade morbror Calle (29-årig singelkille) ett par dagar innan vi åkte om han hade lust att hänga på för vi hade hittat en billig sista-minuten-biljett, men han tackade artigt nej. Tur det, han hade hoppat från balkongen i ren desperation redan första kvällen.
Men vi stormtrivs. Det finns fyra pooler på området och en frokostbuffé där man kan äta munkar till frukost. Bara det liksom!! Med oss på äventyret har vi Jannes kollega Sören med fru Jenny och barnen Sigge 3 år och Ville 1 år. Tyvärr, tyvärr har jag inte hittat hur jag för över bilder från kameran till denna grekiska dator. Dessutom är jag lite stressad, eftersom jag pyntat 2 Euro för en halvtimmes datoranvändning och jag har inte en suck om hur lång tid jag har kvar. Men bilder kommer. Lovar.
Veckan hitills roligaste är i alla fall när jag och Signe trängde oss in i hissen och solparasollet på Signes vagn petade en gubbe rakt i skrevet.
Veckans tråkigaste är att min bikiniöverdel sitter som skräp. Förbannade amningstuttar!

6 kommentarer:

Jo sa...

Vi var på Sunwing resort Kreta förra sommaren. Jag såg några par som var där utan barn, de såg ut som om de hade hamnat i helvetet. Vi tyckte det var toppen, även om jag inte kunde låta bli att irritera mig på folk som la handdukar på solsolarna INNAN de gick till frukosten. Det fick man faktiskt inte....
Hoppas ni har det trevligt!

Jenny sa...

Härligt härligt! Jag hoppades att du skulle hitta en dator i lobbyn. Ät en munk för mig!

Jenny sa...

Och när du kommer hem måste du hjälpa mig att uppdatera min blogg med antal besökare, har försökt i timmar men får inte till det...

Millan sa...

Nej, jag håller med dig Jo: Det är baske mig förbjudet!

Lugnt jenny, jag fixar! Tog ett tag för mig att klura ut hur man skulle få till det.

Jo sa...

Eller hur! Det bor en liten poolpolis i mig, jag riktigt känner hur arg jag blir när jag tänker på det.... Jag kan nog inte åka tillbaka till Sunwing. Det får bli BlueVillas med egen pool där bara JAG ska lägga handdukar där jag vill.

Millan sa...

Eller ska man kanske satsa på ett Blue Couples kanske... Känns ganska lockande ibland.