torsdag 8 januari 2009

Memory Lane

När jag läste det här inlägget hos Polly, om när hon och hennes gris (son alltså) sitter och äter middag och samtidigt lyssnar på ABBA, kom jag och tänka på en sak som hände mig en gång för länge sedan. Nu när jag sitter här och skriver, är det lite oklart varför jag kom och tänka på det, för den i händelsen jag tänker berätta om, satt några kompisar och jag och åt middag medan vi samtidigt lyssnade på musik från musikalen Grease. Inte ABBA.

Men ändå.

Musiken hade värdinnan (min kompis, då kanske 16 år) valt själv utan att några diskussioner hade föregått valet. Hon tyckte väl att det var passande bakgrundsmusik till en sober middag. Det serverades kyckling och ris. Eller så kan det ha varit potatis till, jag minns faktiskt inte riktigt. Kyckling var det i alla fall, det minns jag med bestämdhet.

"Är det Grease?", frågade jag i alla fall artigt medan jag gnagde lite på ett kycklinglår. Värdinnan tittade lite konstigt på mig för ett ögonblick som om hon undrade hur det egentligen stod till, och svarade sedan lite försiktigt: "Nej Millan. Det är kyckling..."


8 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

*garvarÄ

Miss Upsey Daisy sa...

*garvar* utan Ä.

Anonym sa...

hahahahaahahaha

Susjos sa...

Hihi,du är rolig du!!!

Millan sa...

alla: Ja, det är en liten småkul historia!!

Polly sa...

HAHAHAHHAHAHAHAHAHA!!!!

Anonym sa...

Sanslöst roligt! Tack för den!

:-)

Millan sa...

polly: :D

susanne: Vassegod!