fredag 11 juli 2008

Spänning i tillvaron

Jag har världens bästa ursäkt för att inte ha postat Tack-korten från Signes dop än. Igår när jag och tjejerna skulle gå och köpa frimärken, visade det sig nämligen att vår lokala tobakshandlare här i vårt fridfulla lilla centrum hade blivit RÅNAD. Bara en halvtimme tidigare. Herregud vad spännande! Det var blåvita polisband uppspärrade både kors och tvärs och i grannskapet sprang poliser omkring med anteckningsblock i högsta hugg och frågade: "Har ni sett något misstänkt frun?".
Vi bor ganska nära centrum. Jag funderade ett tag på om jag skulle gå hem, så att polisen skulle kunna få knacka på hemma hos oss också. Nu hade jag visserligen inte sett ett skit, men det hade ju varit lite spännande att få besök. Jag hade ju till exempel kunnat frågat om konstaplarna kanske ville ha lite kaffe? Fast de hade förmodligen tackat nej. De har säkert annat att göra än att fika med uttråkade mammalediga småbarnsmammor. Jag säger samma sak som jag sa förra sommaren: Det är astråkigt att vara mammaledig när alla andra har semester!
Just ja. Tack-korten. Jag får göra ett nytt försök idag.

3 kommentarer:

Elin sa...

Jag kan trösta dig med att vi fortfarande inte fått iväg alla tack kort från bröllopet... Börjar närma sig ett år nu...
Det värsta är att det sista gänget kort redan är skrivna, det handlar bara om att skriva kuvert och posta för frimärken har vi redan hemma...

Millan sa...

jo: jag har kommenterat i din blog.

elin: Det är skriva kuverten som är värst.

Jenny sa...

Blev du kallad för frun?!? Det är ganska många vuxenpoäng! Själv blev jag kallad för tant förra veckan men idag fick jag visa leg på systemet så det jämnade ut sig tycker jag.