torsdag 21 augusti 2008

Nya friska tag

Idag har jag och Signe varit på höstens första mamma/baby-gympa. Fast i ärlighetens namn, funderar jag lite på om det faktiskt är värt att lägga dyra pengar på gymkort, när man får så mycket gratisträning med småbarn.
Som idag. Vi blev lite sena hemifrån på grund av regnet. Eller på grund av dålig tidsplanering, det beror lite på hur man väljer att se det. Hur som helst, var vi tvungna att klä på alla regnkläder innan vi gick. Sådant tar tid. Faktiskt så mycket tid, att det slutade med att jag var tvungen att småspringa de fyrtiofem minutrarna till Farstahallen efter att ha lämnat Tora. Iklädd regnkläder som inte direkt är gjorda av Goretex om jag säger så. När vi kom fram var jag dyngsvett och ganska andfådd. Om man väljer att se det positivt, kan man säga att det inte gjorde så mycket att vi kom tio minuter för sent och missade uppvärmningen.
Cirkelträningspasset var nog ett väl genomtänkt sådant, med lika delar träning av ben, armar och bål, men för min del innehöll passet kanske lite väl många marklyft. Närmare bestämt marklyft med tio kilo Signe. Det verkade nämligen som hon hade gett sig dän på att hinna kyssa alla de andra bebisarna som var där innan passet var slut. Ganska gulligt tycker jag personligen, men eftersom jag inte var säker på att de andra mammorna tyckte det var lika gulligt när Signe lyckligt kröp fram till just deras guldklimp och slickade denne i ansiktet, fick jag snällt springa fram och lyfta upp och bära bort henne en bit. Signe verkade inte bli så arg för det. Hon tog bara sikte på nästa bebis. Tyvärr Folke. Det verkar som om din flickvän inte är av den trogna sorten.

3 kommentarer:

Jenny sa...

Jag får väl också krypa till korset och erkänna att Folke höll Felicia hårt i handen på mammaträffen i tisdags. Vi får väl helt enkelt acceptera att de är polyamorösa.

Jenny sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Millan sa...

jenny: Gjorde han! Det måste jag genast skvallra till Signe.