onsdag 13 augusti 2008

Signe hjärtar Folke

Idag har jag och Signe haft besök av kusin Lena, syssling Ellen, Jenny och Folke. Det blev fika, lunch och barnvagnspromenad i sann mammaledighetsanda. Mycket nice. Och så trevligt att få följa den spirande romansen mellan Signe och Folke. Idag tog Signe mod till sig och gav Folke ett par riktiga pangkyssar. Blöta sådana med tunga och allt. Jenny och jag blev alldeles till oss och bara: "Åhhh vad gulligt. Hämta kaaameran".
Men när kameran kom fram uppdagades Signes sanna natur. Hon som hitills bara haft ögon för Folke, blev plötsligt en riktig linslus och gjorde nu istället allt för att komma i kamerans fokus. Trots jag-vet-inte-hur-många-försök (okej då, fem) lyckades vi inte fånga denna första kyss på bild. Nåja. Nu har jag gett Signe och Folke en egen etikett så att ni kan följa de båda turturduvorna. Ha, ha. Jag är värre än värsta paparazzin.

3 kommentarer:

Jo sa...

Man ser hur Folke, som ju också är en linslus, verkligen försöker ta sig fram i bild men får se sig slagen av en mer erfaren tjej.

Jenny sa...

Tack för vi fick komma på besök! Folke ser nog fram emot när han blir mer mobil och kan tränga sig längst fram på bilderna.

Millan sa...

Ni är så välkomna så. Signe längtar redan.