onsdag 17 december 2008

En till nere för räkning

Alltså. Jag är vanligtvis inte speciellt kräsmagad, men när jag i morse från hallgolvet torkade upp ca en halvliter fullkornsvälling med en svagt syntetiskt doft av päron som hade varit nere i en liten barnmage och vänt, hulkade jag faktiskt lite grann.
En aningens bara.

Sedan hittade jag lite intorkat barnbajs bak på mina mysbyxor och undrade exakt hur länge jag har gått runt med det där.
Då hulkade jag lite till.

Så nu vet ni vad jag gör idag. Vad gör ni?

9 kommentarer:

Anonym sa...

jag har lagt hela pojken i badkaret efter att han bajsat och skalat av honom kläderna. duschat pojken, förpassat bajsblöjan till sopen och hans och mina kläder till tvätten.

och så här fjärde dagen är jag glad att bajset inte ser ut som tinad hackad spenat utan som keso. borde betyda att det liksom går framåt.

/Helena SP

Ellens mamma sa...

Känner igen känslan. Igår kväll vid 23 tiden tömde lilltjejen maginnehållet iform av fontänspyor. Upptäckte precis lite rester på väggen vi missat att ta hand om. Som tur är mår hon mycket bättre idag.

hedgehog-sara sa...

åh - jag ska till en högstadieskola och ha tjejgruppsplanering :)

Stackars dig alltså, jag lider verkligen med dig - kräk är det allra värsta...

Kram!

hedgehog-sara igen sa...

Förresten kanske du tillfälligt kan byta namn på bloggen: Inte kräkas där, bara på papper.

Förlåt Millan, jag försöker bara pigga upp dig lite :)

Mamma till 4 troll sa...

Ja själv ligger jag och har krampsmärtor i magen.... Kan det vara magsjuka på g?? Min 6-årng sa i går: "Pappa, jag tror att mamma ska föda barn snart"... Så ni förstår hur ont jag faktiskt har...
För jag lovar och svär att det inte är nåt fler barn på g! Fast man vet ju inte i dessa juletider förståss, kanske är utvald... :)

anna sa...

Jag hostar och puffar astmamedicin. Ella hostar och får sin astmamed i flytande form.

Millan sa...

helena: Och fy rackarn! Skönt att han verkar bli bättre.

ellens mamma: Fy för kräksjuka alltså.

h-sara: Haha! Det vore ju onekligen praktiskt om man bara kunde kräkas på papper (så länge det inte är några viktiga), alternativt i toalettstolen.

mamma till 4 troll: Usch! Krya på sig till dig med! Och oj, tänk om du verkligen ÄR utvald. Vad smickrande.

anna: Nej men fy vad alla verkar vara krassliga.

polly sa...

Jag vabbar och har inte druckit kaffe idag för MJÖLKEN ÄR SLUT!
:(

Millan sa...

polly: Vår mjölk var också nästan slut, det räckte till ungefär två koppar kaffe räknade jag ut. Eller till ett litet glas mjölk. Vid lunchen frågade Tora efter mjölk. "Tyvärr gumman, den är slut", svarade jag... Men vad sjutton, man kan ju inte dricka kaffe utan mjölk!