fredag 19 december 2008

Suck!

Jag tycker att det har gnällts en del på bloggar i min närhet om tvätthögar som behöver vikas. Stoooora tvätthögar, folk har inget att sätta påååå sig för att all tvätt ligger i den ovikta tvätthögen.

Bah, säger jag! Det här gott folk, det HÄR är en TVÄTTHÖG. Eller rättare sagt FYRA TVÄTTHÖGAR. Fyra tvätthögar och en påse för att vara mer exakt.

Om ni nu undrar vad jag har ägnat fredagkvällen åt (när Janne är på julfest med jobbet).

Fast strumporna lämnar jag. Det är ju för fan fredag. Vilken rebell man är! En rebell utan strumpor.

Jag hatar strumphögar. Hatar.

9 kommentarer:

Akan-Kakan sa...

Åh, aj lööv vika tvätt. I prydliga sorterade högar. Aaahh...
Undrar om jag borde söka vård?

Minna sa...

Jag hatar också strumphögen. Även fast man köper tiopack från HM, vanliga svarta - så blir de alla olika form och nyans och man måste stå där som ett jävla memory och känna på resårerns fasthet osv.

Millan sa...

a-k: Egentligen gillar jag också att vika tvätt (om man bortser från strumporna) när det är måttliga mängder. I det här fallet har det gått lite väl långt tycker jag.

Millan sa...

minna: Jag funderar på att återgå till sådana där mönstrade strumpor som man hade förut. Då är det nog lite lättare att para ihop skiten. Kan till och med tänka mig att tvinga på Janne sådana strumpor.

Lisa sa...

Men manglade du några lakan då? Det gjorde jag på fredagkvällen. Jag känner att mangla lakan mycket väl kan ta något slags pris i form av festlig fredagsaktivitet.

polly sa...

Minna kunde inte sagt det bättre. Nu börjar dessutom grisfötternas strumpor bli till förvilling lika mina när de dragit ihop sig. Man blir trött för mindre.

Millan sa...

Lisa: Manglade? När det kommer till tvätt, har jag har dragit gränsen redan innan det kommer till strykning.

polly: Fy bövelen. När Tora och Signe får lika stora fötter som jag, får jag lära dem att tvätta själva.

medea sa...

En sådan där hög har intagit sonens rum. Huh, jag stänger dörren och låtsas att den inte finns. Det funkar i ett par dagar, sedan inser jag att jag varken har rena trosor eller ren tröja...

Millan sa...

medea: Till slut brukar det ju komma till det tyvärr.