söndag 7 december 2008

Horror

I morse hade vi skräckfilmstema i sängen när hela familjen låg och "morgonmyste". Janne och jag låg utslagna som två zombies medan Signe övade på sina King Kong-moves. Ni vet ställa sig upp på två ben, sträcka armarna högt upp i luften, vråla och sen attackera genom att kasta sig handlöst framåt. Dessutom var hon väldigt pigg på att tända sänglamporna. Det var bara det att när hon gjorde det, vrålade Tora likt en ljusskygg vampyr: "SLÄCK LAMPAN!"

Om jag hade fått v ä l j a filmtema att sätta prägel på dagen, hade jag väl snarare valt något mer åt amerikanskt feel good-filmhållet eller varför inte lite Sound of Music. Tänk dig att starta dagen med ett "The hills are alive, with the sound of music". Harmoniskt så det skriker.

4 kommentarer:

Jenny sa...

Men tänk vad jobbigt att sy kläder av gardiner...

Millan sa...

ehrm... här måste jag ju erkänna att jag faktiskt inte har sett filmen... Men den verkar ju mysig, trots att de måste gå klädda i gamla gardiner.

Anonym sa...

den suger, men det finns många psykopater som sett den typ 123 ggr.

Tänk dig en usel musikal, med för mycket färger, som dessutom försöker ta sig in på klysch-toppen och stereotypa-könsroller-toppen samtidigt...

Millan sa...

anonym: Ehh fy, jag tror jag hoppar över den (igen) nästa gång jag går till videobutiken.