måndag 29 december 2008

Snart. Jag lovar.

Alltså, det finns en anledning till att inte jag ska ha en modeblogg. Har ni någon aning om hur svårt det är att få till shyssta bilder av sig själv när man poserar framför en spegel med diverse plagg på sig? Det vet jag. Eftersom alla efter mitt förra inlägg, i princip
b ö n f a l l d e mig att visa mina mellandaysreafynd, ställde jag mig nämligen lydigt framför spegeln igår kväll och började fotografera.

Och det var då det uppdagades att jag inte är någon Bingo Rimér direkt. Antingen blev korten jättesuddiga eller så blev det bara en stor vit blixt som reflekterades i spegeln. Och man vill ju liksom göra sina reafynd rättvisa. Eller hur? Så jag tänkte att jag skulle tvinga Janne att fotografera mig med kläderna på*, så att jag förhoppningsvis har några bättre bilder att lägga ut. Men det får bli ikväll för vi är redan väldigt, väldigt sena till dagens begivenheter.

Men den som väntar på något gott...

*jag ska alltså ha kläderna på mig. Janne får göra som han vill. Vill han fotografera naken är det okej med mig. Lite udda, men okej.

7 kommentarer:

Karin sa...

Bingo Rimér är inte heller särskilt bra på att ta foton med kläder på*, det är därför hans modeller får ha så lite kläder på sig som möjligt.

*Och jag tänkte i det här fallet på hans modeller, jag vet inte om han brukar vara naken eller påklädd när han fotar. Han är ju rätt udda...

Mamma till 4 troll sa...

Om janne ska va naken, tänk på att inte ha en spegel i fel vinkel........... Såg för ett tag sedan en blocketannons där säljare skulle sälja en byrå tror jag ...men det hängde en spegel ovanför och är kunde man urskilja säljaren själv, spritt språngade! Hjälp!!!!!

Amlon sa...

Fick tips av en kompis att din blogg är jättekul. Och det ÄR den ju! ;)) Har suttit och läst och fnissat! :)

Ha en skön kväll, och ett gott nytt år!

M Ribbing sa...

Det sista världen behöver är förmodligen nakenbilder på Janne.

SysterYster sa...

Tänk på att även släkten följer den här bloggen - SNÄLLA - inga nakenbilder på Janne!!!!!!

Millan sa...

karin: Hahaha!

mamma till 4 troll: Hihi. Den annonsen har jag också sett, fast jag tror nog att fotografen gärna ville synas. I alla fall lite.

amlon: Detsamma :)

M Ribbing: Hahaha! Förmodligen inte.

SysterYster: Jag kan tyvärr inte lova något...

Bönföll sa...

Vad är "bönfallde" ?