tisdag 30 december 2008

The fynds

Eftersom jag har insett att det ska mycket till om min lilla fotosession ska bli av, gjorde jag helt enkelt så att jag fotade plaggen på galge. Boring as hell, men har man lovat att visa reafynd så har man. Annars finns det risk att gudarna straffar en med ett helt år shoppingolycka. Jo, så är det. Tänk dig tolv månader av idel felköp, och du kan inte byta eller lämna tillbaka några plagg eftersom kvittot alltid på något mystiskt sätt försvinner. Förstå vad hemskt. Det är bäst att jag skyndar mig att publicera det här inlägget så att jag har det gjort.

Fast först måste jag ju ger er lite bakgrundsinformation, så att ni kan ta ställning till om det verkligen var några fynd jag gjorde. Jag menar, om man går på mellandagsrean med som enda mål att komma hem med ett par nya stövlar, för att man verkligen behöver ett par, och istället kommer hem med ännu en klänning som man hänger in bland de tusen andra i garderoben, då kan man ju säga att man har misslyckats. Speciellt om klänningen inte var på rea. I mitt fall är det så här.

Min garderob består till 90% av rockiga T-shirts som jag kombinerar med två par jeans och ett par svarta byxor (kul i jul), så därför var mitt mission att komma över ett par toppar eller blusar. Ni vet när man vill vara snäppet över vardagsklädd men när det inte känns riktigt läge för klänning. Okej, nu vet jag att några av er tänker "Men behöver inte människan några nya underkläder också" och att ni då har julafton i åtanke, då jag dagen till ära hade på mig ett par grönvitrandiga stringtrosor, vilket får en att tro att jag inte köpt nya underkläder på typ tre år. Och det har jag inte heller. Men det får bli till nästa års mellandagsrea. Har jag väntat i tre år kan jag lika gärna vänta i fyra. Det här är i alla fall årets fynd från Forum Nacka.

Okej det första plagget var inte på rean, men 199:- på Lindex är ju inte i direkt rena rånet.

En svart- och blårutig blus från MQ (Zeoul) som jag tyckte var rätt tuff. 50% - 150 balobas.


Blommig tunika som man kan knyta i ryggen, 99:- från ONLY.


Halva priset på denna söta klänning från MQ (Zeoul). 150 pix.

Och så till sist, ännu en tisha. 99:- på JC

6 kommentarer:

hedgehog-sara sa...

fina fynd på min ära :)

Minna sa...

Finemang! Och den blåa blusen var skitasnygg på också! :D

Camilla sa...

Solklara fynd! Måste nog också till MQ -en sån klänning skulle jag också vilja ha :-)

Äppelträdet sa...

Gillar klänningen speciellt.

Fast jag skall nog mest shoppa tält om det skall vara någon idé.

Anonym sa...

Jättefint!

Millan sa...

h-sara: Tackar! Alltid kul med rea.

minna: Tack! Ja den är fin den blusen. Fin blå färg.

camilla: Ja, den är toksöt den klänningen. Ryckte åt mig den när jag stod i kön för att betala. Orkade inte prova. Det var en chansning som gick hem.

äppelträdet: Jag kan tänka mig att det inte är lika kul att shoppa mammakläder tredje gången det är dags.

anonym: Tack!