måndag 15 december 2008

Värsta såpan alltså

Hedgehog-Sara frågade i en kommentar om det möjligtvis var så att Signe och Jack skulle gifta sig. Det hade förvisso varit trevligt det med, men nu är det så att Signe redan är bortlovad till den här pepparkaksprinsen, prins Folke. Jag fick tre kameler och ett löfte om alltid trevliga middagar med svärisarna för henne. En mycket bra deal om du frågar mig.

Fast det är klart. Nu har inte Signe har sett Jack när han är så där het i sin tomte-outfit. Hon kanske kommer protestera å det vildaste när hon får reda på att hon redan är paxad och vill komma att byta kavaljer.

Det kan bli ett mycket spännande triangeldrama av det det här.
To be continued...

10 kommentarer:

Minna sa...

Hon får gärna spana in det heta tomte-inlägget, men låt henne inte läsa om bajsincidenten, för då är hans chanser som bortblåsta...

hedgehog-sara sa...

hm, det här kan bli väldigt invecklat, det märker jag... Fast Jack kan ju också gifta sig med Tilde - hon är ju lika söt hon :)

Millan sa...

minna: Hahaha! Nej, jag får censurera lite.

h-sara: Bara alla blir glada och nöjda så. Framför allt jag.

yllet sa...

alltså. när signe får se att ni gifta bort henne till en PEPPARKAKSGUBBE när hon hade chans på TOMTEN så kommer det bli liv i luckan!

Loppanlej sa...

Jösses så spännande!!

Karin sa...

Vilken fantastisk blogg! jag hittade precis hit och skrattar högt! Är själv småbarnsmor och livet blirsig aldrig mer likt ;) Tack för att du gjort min dag!
Hälsningar Karin

Millan sa...

yllet: Hahaha! Vem skulle inte vilja vara gift med tomten?!

loppanlej: Fortsättning följer i en blogg nära dig.

karin: Tack! Välkommen hit!

Linda sa...

ELLER! Så struntar hon i tomten och gifter sig med Lucian i stället. Och tomten och pepparkakan med varandra. To be continued..

Jenny sa...

Notera att Folke har på sig Signes hakklapp på bilderna. De har ju kommit så långt i relationen att de inte minns vems saker och kläder som är vems... Att det då ska komma någon tomte, ursäkta språket, och börja jiddra, känns väldigt konstigt hälsar Folke.

Millan sa...

linda: Så kan det mycket väl bli :)

jenny: Hahaha! Har du vågat berätta för Folke att Signe även "glömt" en hakklapp hos Jack?!