onsdag 31 december 2008

Gott nytt år då!

Jag undrar vad det är med Tora och läppbalsam alltså. Igår fann jag ännu ett av mina läppbalsam halvt uppätet. Det är som att ha en liten hundvalp här hemma istället för en tvååring. Kanske det var så att hon tänkte att det vore roligt att vara lite glittrig även på insidan ikväll, när det är nyårsafton och allt. Det var nämligen ett läppbalsam med Gold Shimmer. Nåja, det lär ju inte vara direkt tokgiftigt om det är ämnat att ha på läpparna.

Fast med tanke på att Tora inatt drog på sig en (ny) hejdundrande magsjuka och har legat och rolfat hela natten, finns det nog inte så mycket glitter kvar där inne. Faktum är att det inte finns så mycket kvar alls. Lite juice är det enda hon har fått i sig på hela dagen. Skruttan. På nyår och allt. Men trots det var vi fortfarande varmt välkomna på nyårsmiddag hemma hos Staffan, Lena och Ellen. Jag menar, Tora kan ju lika gärna ligga i deras säng, titta på film och kräkas som hemma hos oss. Och än så länge har både jag och Janne stått pall, peppar peppar. Det enda jag befarar är att kräksjukan ska slå till så där plötsligt på oss. Man har ju hört om folk som mått hur bra som helst ena sekunden, för att i nästa sekund kaskadspy.

Jag tänkte redan nu ta tillfället i akt att på förhand be värdparet om ursäkt för att jag kräktes rakt i hummersoppan ikväll.

Förlåt.

Och Gott Nytt År!

11 kommentarer:

Susjos sa...

Gott Nytt År till dej oxå!
Hoppas du slipper magsjukan!
Suck,minns hur det var med små barn...
Kram!

Mamma till 4 troll sa...

Vi fick med magsjuka i natt! Lillan var det! Men tyvärr fick vi ställa in våran middag borta... Så nu sitter vi här med dessert för 15 personer(som vi skulle ta med oss) och inte varken förrätt eller varmrätt! Vad ska man nu göra? Får väl bli bullens med bröd då... Får man komma med kanske? :)

Millan sa...

susjos: Hoppas du får ett gott nytt år du med.

mamma till 4 troll: Usch vad tråkigt. Hoppas lillan repar sig snart. Tora är faktiskt fit for fight igen. Kort men intesivt anfall. Gott nytt år till dig!

hedgehog-sara sa...

Världens bästa nya år önskar jag dig - och din lovely familj också såklart!!

Susanne sa...

Huga, vinter-k-sjukan är ett straff man inte vill få!

Beträffande läppsmörja och dess smak har min yngsta dotter sedan tidig ålder ätit Lypsyl, Nueva och allt möjligt annat man ska kladda på läpparna, hon fyller snart 5 och fortfarande kan hon skulmedvetet komma med ett uppätet Lypsyl och säga: -Förlåt mamma, men jag kunde inte låta bli...

Jag fattar inte vad det är som är så gott, jag trodde mitt barn var det enda i världen som älskade Lypsyl, trevligt att läsa att det finns minst två!

Gott nytt år!

lilla mamman sa...

då kan jag meddela att det finns minst 3. min dotter är oxå beroende...
anonyma Lypsyl-missbrukar någon?

Engelska Villan sa...

Huvvaligen, magsjuka! Vi fick oss en släng på annandagen, tre av fyra blev sjuka. Det finns inget värre.
Gillar din blogg hur som helst :-)
Kram /Anna

Anonym sa...

Shit vad modiga vänner! Applåd till dem! Jag hade bannlyst er! Finns inget jag hatar mer än att kräkas o hör jag att ngn blivit magsjuk tror jag genast att jag blivit smittat även om vi bara pratat i telefon typ...

Millan sa...

h-sara: Tack. Detsamma!!

susanne och lilla mamman: Skönt att höra att det finns fler lypsyl-knarkare därute :)

engelska villan: Tack! Och ja, hua för magsjuka.

anna: De är riktiga tuffingar våra vänner :)

Evelina sa...

Nu har jag läst hela din blogg från början till slut och jag måste säga att du skriver otroligt underhållande! :) Ser fram emot att läsa denna blogg varje dag framöver!

Millan sa...

evelina: Tack som fan :)