onsdag 15 oktober 2008

Alla var där

Idag har hela bebismaffian huserat hemma hos Malin och Simon. Ja, nästan i alla fall. Folke fick vara hemma med snorig näsa. Den som tog det hårdast var nog Signe. Det märktes liksom på henne att det var något som fattades. Hon är helt enkelt inte hel utan honom.

Men vi morsor börjar bli gamla i gemet. Det märks. För bara några månader sedan ventilerade vi sovrutiner, smakportioner och bajsblöjor när vi träffades. Idag diskuterade vi mest vilka behandlingar man skulle unna sig på den stundande spahelgen och på vilken restaurang vi ska ha vår årliga tjejträff, samt huruvida man skulle gå ut efter middagen och stuffa* eller inte. "Man kommer ju inte direkt vara ute och nattsudda", råkade jag säga, varpå fyra på egentid svältfödda småbarnsmammor hugger direkt, som kobror, och svarar i mun på varandra: "Tala för dig själv hörru!".

Malin och Simon

Simon gör push ups

Jenny och Elin

Carro och Hugo

Elin och Iris
*Det faktum att jag kallar det "stuffa", antyder att jag inte varit ute och, ja stuffat, på ett tag.5 kommentarer:

Elin sa...

Ah men typiskt att du skulle hinna före mig! Jag tänkte på vägen hem från Malin "Jag ska baske mig vara först o blogga om detta, Millan ska ju hinna hämta Tora innan hon få challe att hinna fram till datorn!" Men icke!

På tal om fotogenique... Den där bilden måste vara den snyggaste jag sett på mig! Ueuhm...
Men Iris var ju inte så snygg hon heller! Kolla snart på min sida, värsta fräna på Signe liten!
*Hang on*

Jenny sa...

Attans att vi missade detta! Folke har varit bitter hela dagen. Så stora alla har blivit!

Det börjar arta sig med vår årliga tjejträff! Det har ju gått från julfika med alkoholfri glögg för 15 år sedan till vin och middag och nu alltså, om jag tolkar det rätt, restaurang med nattklubbsbesök. Inte illa! Stuff-on!

Jenny sa...

Jo Elin, man ska INTE sticka fram huvudet mot kameran. Du och Iris ser ut som David och Goliat.

Millan sa...

elin: JA! Ännu ett scoop för "inte måla där". Jag håller med. Det blev inte den bästa bilden på vraken dig eller Iris. Ni är mycket sötare IRL. Puss.

jenny: Nu blir det varning på stan. Småbarnsmammorna ska lämna hus och hem och ge sig ut och rocka!

Millan sa...

Hahaha. VARKEN dig eller Iris menar jag ju. Men det lät ju kul med vraken...