tisdag 7 oktober 2008

Inte direkt en kär gammal vän

Alltså. Om man samma dag:

1) vaknar upp med jordens snuva, en sådan där när man droppar snor så fort man böjer sig fram, och har ögon vattnigare än Atlanten, samt

2) får tillbaka the red devil som har haft vett nog att hålla sig borta i arton månader.

Visst får man unna sig en godispåse då (med ckokladrussin och lakritsfudge) fastän det bara är tisdag? Nej, förresten. Svara inte på det. Det är redan för sent.

5 kommentarer:

Jenny sa...

Å herregud, så klart att du får!
Förresten, nu måste du (eller ngn annan kanske) svara på något som jag funderat på. Det sägs att om man haft jobbig mensvärk tidigare så försvinner det efter man har fött barn. Då undrar jag, är det så? Eller är det så enkelt att efter man har fött barn så känns mensvärk ganska fjuttigt så man inte ens känner det längre?

Jo sa...

Min teori är att mensvärken är beroende på vilken far man har valt till sina barn. Mina barns fader kan tillhandahålla recept på riktigt starka piller så därför har jag mindre ont nu än när jag var tonåring.

Men för övrigt så stämmer teorin att värken blir mindre på mig till 50%. Varannan gång märker jag knappt av det, och varannan gång är jag helt deckad. Jag blöder dock floder varje gång. Kan inte förklara detta varannan-gång fenomen på något vis, kroppen kanske bara orkar halvvägs när man blir äldre??

Karin sa...

I det läget behöver man inte ens ställa frågan! Då är det bara att fundera på hur mycket godis man behöver.

Millan sa...

jeeny och jo: Jag är sådan som är lyckligt lottad och princip aldrig har haft mensvärk, ens som tonåring. Men jag har hört att man kan få rikligare blödningar efter att man fött barn. Återstår att se. Hann ju i princip aldrig få tillbaka skiten mellan Tora och Signe ;)

Millan sa...

karin: :D