onsdag 2 april 2008

Danskt besök


Tora har den senaste tiden tröttnat lite på morgon-vällingen. Hon kan bara tänka sig att dricka den om hon får sitta i soffan och lyssna på "Lille katt" på repeat på stereon till dess vällingflaskan är urdrucken. De två senaste dagarna har hon inte velat dricka den alls. Lite trist, för så mycket av någon annan slags frukost får hon inte i sig. Hon försöker äta flingor och mjölk men det mesta av mjölken hamnar på byxorna. Men så plötsligt i morse frågade hon efter vällingen självmant. Och nu skulle det inte lyssnas på någon "Lille katt" längre minsann, nej nu var det "Krokodilsången" som gällde (skönt, för jag var jävligt trött på den där katten).
Vällingflaskan slukad, allt frid och fröjd tills jag hör ett plaskande ljud från hallen. Tora har kräkts upp halva vällingflaskan på hallgolvet. Och på min nya mocka-stövlar. Köpta på rea förvisso, men ändå.

Efter frukost fick Signe och jag besök av Amanda och hennes mamma Helene. Signe och Amanda har träffats en gång tidigare men då lyckades de aldrig med att vara vakna samtidigt. Men idag låg de en stund tillsammans på filten i köket. Signe petade Amanda lite kärvänligt i ögat. Vi får hoppas att hon vill komma och hälsa på igen!


Inga kommentarer: