måndag 14 april 2008

Mmmm, Marabou

Jag har börjat räkna viktväktar-points igen. En av anledningarna är att jag kommer i ett par jeans som jag inte kunnat ha på snart tre år. De jeansen köpte jag i Brasilien våren 2005. På samma resa köpte jag en skitsnygg klänning. Eftersom det vore lite skoj att kunna trycka ned sig i den med, är det nya friska tag som gäller! När man räknar points kan man tyvärr inte äta så mycket godis. Men mörk choklad äter jag. Det är inte för att jag är karaktärssvag och bara måste äta någon form av godis, o nej. Mörk choklad är jättenyttigt. Ett par rutor om dagen, fyra-fem dagar i veckan är bra mot högt blodtryck säger experterna. Jag har högt blodtryck. Väldigt högt när jag tänker efter. Det är nog bara bra att jag äter lite mörk choklad varje dag. Nu har jag faktiskt ätit så mycket Marabou Premium Intense, samlat streckkoder och skickat in, att Marabou har skickat mig en snygg chokladbrun scarf. Den kom med posten idag, tillsammans med smakprov på en ny godbit: Marabou Premium Milk Thin Intense, Smooth and intense milk chocolate. Mmmm, hur gott låter inte det? Nu är den visserligen inte mörk, men det kan ju inte vara direkt farligt att äta mjölkchoklad. Eller?

2 kommentarer:

Jenny sa...

Nej, nej, det är inte farligt med lite mjölk.
Det går under samma logik som när vi i Linköping konstaterade att det inte är bra att träna när man var bakis. Eller det är rent ut sagt farligt att träna när man bakis. Eller med närmare eftertanke så kan man faktiskt dö om man tränar när man är bakis. Så det så.

Jenny sa...

Det hade förresten varit kul att vara lite full snart, jag tar gärna en mindre baksmälla (under förutsättning att Micke tar ut Folke i vagnen medan det sitter i) Trots livsmedelsverket nya rekommendationer har jag bara lyckats få i mig ett halvt glas vin efter förlossningen. Och de rekommenderar 1-2 glas vin 1-2 gånger i veckan!