onsdag 16 april 2008

Djungelpatrullen II

Janne brukar försöka vara väldigt tyst när han går upp och iväg om mornarna. Detta för att inte väcka resten av familjen utifall att de mot förmodan fortfarande skulle sova. Faktiskt kallar han sig själv Indian-Jan (han har ju oftast ganska höga tankar om sig själv). Därför är det konstigt att Indian-Jan har behov av att trumpeta som en elefant när han snyter sig, även på morgonen. Jag menar, varför göra sig besväret att tassa på tå ur sängen och klä på sig kostymen i beckmörker för att en halv minut senare väcka sovande barn (och fru) med ett ljudligt trumpetande från toaletten?

Signe har för övrigt också låtit som en litet djungeldjur i natt. Hon är dyngförkyld. Bifogat är en bild på far och dotter elefant.

3 kommentarer:

Jenny sa...

Förutom snytningarna då'ra, kan Micke få gå på kurs hos Indian-Janne? Micke klampar alltid som en elefant och jag har under flera års tid pikigt sagt "indian, indian" för att uppmärksamma att det faktiskt bor folk under oss. Utan framgång. Förresten, finns det något vetenskapligt belägg för att indianer är tystare än andra människor? Nu för tiden är de ju entreprenörer och driver casinon.

Millan sa...

De har ju mockasiner!!

Jenny sa...

Ja just det! Nu vet jag vad Micke ska få i 30-års present!