lördag 27 september 2008

Anna Wahlgren och jag

Signe-liten har ju som bekant inte sovit så bra de senaste dagarna veckorna månaderna ähh vad fan, nånsin. Ever. Så, igår kväll tänkte vi testa det där som alla förstå-sig-påarna säger: "att om banet somnar själv, så kan det också somna om själv". Det vill säga utan att mamma eller pappa är där och vaggar och vyssjar.

Sagt och gjort. Signe fick på sig sin pyjamas, och hon var så trött att ögonen nästan gick i kors. När hon drack sin välling var hon jättetrött. När hon borstade sina (två) tänder var hon halvt i dvala. Men så fort huvudet vidrörde kudden blev hon med ens klarvaken.

Ser det här ut som en tjej som vill gå och lägga sig kanske? Somna själv my ass. Här ska vaggas och vyssjas så du hör vad jag säger.
11 kommentarer:

Minna sa...

Promenad i nästa vecka?

Karin sa...

Nu tänkte jag ju kommentera något helt annat här men så såg jag Minnas kommentar... Om ni ska promenera på Tor-Fre så hänger jag gärna på, kommer att vara i närheten då!

Minna sa...

Funkar för mig!

Millan sa...

karin och minna: Ja absolut! Vad kul. Torsdag kan jag efter lunch, typ 12.30 och framåt. Fredag kan jag när som helst. Vad blir bäst?

Minna sa...

Karin, betsäm du, mig spelar det ingen roll.

Karin sa...

Då säger jag fredag! Förmiddag? Vi har inga rutiner överhuvudtaget än så om ni har tider som passar bättre än andra så kör på det!

Minna sa...

Fredag blir bra. Vi kan ta en promenad och sen kan vi fika hemma hos mig. Jag frågar om Hanna kan hänga på också. Karin, har du kvar mitt nummer? Hänger du nere på Tussmötes eller?

Millan sa...

Det låter kanonbra. Jag lämnar Tora hos dagmamman klockan 9.30. Därefter är jag gångbar. Signe brukar dock vilja luncha runt 11-11.30. Hör av er om var och när vi träffas.

Karin sa...

Minna: Jag har ditt nummer och ja, jag hänger på Tussmötes från onsdag kväll. Slår dig en signal på torsdag!

yllet sa...

om en tjej ser ut sådär när det är sovdags så är det inte så lätt att låta bli att charmas!!

Millan sa...

yllet: Jo hon är ett litet charmtroll. Men jag ser ju hellre att hon är det om dagarna än om nätterna.