onsdag 10 september 2008

Kändisspotting


Igår när Signe och jag åkte tunnelbana, klev självaste Anders Johansson (ena halvan i Anders och Måns ni vet) på vid Skanstull och satte sig mitt emot oss. Han hade en massa packning med sig, skulle nog ut och resa. Inte för att jag tittade så noga, men SIGNE däremot var aspinsam och bara skrattade och flörtade hej vilt. Hoppade upp och ner i mitt knä och viftade med armarna: "Se på mig Anders, se på mig". Och Anders, han kluckade lite av skratt och log så glatt mot Signe. Jag försökte låtsas som om det regnade. Herregud, vet inte Signe att när man ser en kändis så ska man INTE LÅTSAS OM NÅGONTING. Annars kan ju kändiskapet stiga kändisen åt huvudet. Dom kan liksom få för sig att de är nåt. Hajja utskällning Signe fick när vi klev av. Eller egentligen när Anders klev av. Han gick av redan i Gamla Stan. Vi skulle till Hötorget.

6 kommentarer:

Minna sa...

Men vad är det för jädra bild?


... eller jävla som jag skulle ha sagt om man la in röstkommentarer...

Millan sa...

Lite Carola över den, eller hur? Fångad av en stormvind liksom.

Karin sa...

Men åh vad pinsamt... tur att inte Ella känner igen några svenska kändisar så jag slipper såna fadäser när vi kommer på besök!

Millan sa...

karin: Ha ha! Jag tror inte Signe kände igen så mycket, tyckte nog snarare bara att han såg rolig och trevlig ut. Vilket han ju gör.

polly sa...

Men allvarligt, who is he? Har aldrig sett karln förr.

Millan sa...

polly: Ja det är väl ingen Hollywoodkändis direkt. Han hade först ett känt radioprogram tillsammans med sin radarpartner Måns (Fråga Anders och Måns) som sedan kom på TV.