söndag 21 september 2008

Nu är det höst II

Så. Nu har jag letat lite i våra bildarkiv efter andra bilder på mig och Janne så att jag kan uppdatera profilen. Men jag vet inte. Jag tror att jag behåller den gamla profilbilden ändå. Kortet har visserligen några år på nacken nu, men det är taget på Jannes systers bröllop som gick av stapeln i slutet av september, så det där med hösttema håller ju.

Grejen är den att jag liksom inte kan hitta ett kort där både Janne och jag ser hyfsat normala ut. Det bästa jag kunde hitta var det här. Men jag är tveksam. Jag ser liksom lite stiff ut, och så tycker jag att jag inte riktigt klär i den där frisyren.
Janne ser väl i och för sig rätt okej ut, men om jag nu har bestämt mig för hösttema går ju den där vita smokingen fetbort.

Nej, jag behåller den gamla bilden helt enkelt. Det blir enklast så.

4 kommentarer:

yllet sa...

ja.. på den nya bilden ser du lite kall ut..! men visst, janne skulle väl duga i krig kanske..? det är ju nåt med fluga!!

Millan sa...

Yllet: Han ser mycket bättre ut i verkligheten :D

Karin sa...

Jag tycker allt att Janne ser lite sliten ut på den här bilden, är det efter kidsen kanske? Och jag håller med om din frisyr, jag tycker den gör dig åldre. Nä, behåll den gamla, helt rätt beslut!

Millan sa...

karin: Jo, det har ju varit en del tunga nätter. Du vet sex ungar och bara tre nannys. Det sliter.