tisdag 16 september 2008

I´m a shopaholic

Vad krävs egentligen för att man ska få besöksförbud? Måste det föreligga någon form av fysiskt våld, eller räcker det om det råder en allmän hotbild? Och måste det vara två människor inblandade eller kan en av personerna bytas ut mot något slags objekt, säg ett köpcentrum? Jag tror nämligen att jag behöver ett besöksförbud gentemot Farsta Centrum. Det är förenat med livsfara för mig att gå dit, i alla fall en ekonomisk sådan.

Som igår till exempel. Jag var tvungen att fördriva ett par timmar där, i väntan på att jag kunde hämta Tora som var på ett födelsedagskalas i närheten. Två saker stod på min "att köpa lista": en vit långärmad T-shirt till Signe och ett par strumpbyxor till Tora. Nu blev det inte riktigt så. Förutom strumpbyxorna och T-shirten, råkade jag dessutom komma över: två extra bodys till Signe eftersom de hade ett "ta 3 betala för 2-erbjudande" på Lindex (alla vet ju att man snudd på förlorar pengar om man inte nappar på ett sådan erbjudande), en mössa till Signe, ett hårspänne till mig, en concealer, ett puder, en kajalpennevässare, en pudervippa, en rutig skjortklänning, och som grädden på moset: ett par benvärmare.
Men hallå! Ett par benvärmare! Hur tänkte jag här, trodde jag att jag skulle vara med i Flashdance eller? Om jag inte har på mig de där benvärmarna nästa gång vi ses, skjut mig.

För övrigt hävdar Janne att benvärmare på engelska heter bobbysocks. Så fel han har. Alla vet ju att det heter "bonewarmers". Det här är Bobbysocks!7 kommentarer:

Jenny sa...

Vad sägs att vi ses, du, jag, ungarna och benvärmarna? Några planer på torsdag alternativt måndag?

Millan sa...

Tyvärr upptagen på torsdag. Mamma/babygympa du vet. Men på måndag har jag inga planer förutom att jag ska på ett läkarbesök kl 10, men det är i stan så då är jag ju nästan hemma hos er :-)
Ska vi säga måndag?!

Jenny sa...

It's a date!

Villa Hemmet sa...

:D
Tur att du finns och kan lära J lite riiiktig engelska resp visa fina bilder!

Elin sa...

Jag vill oxå va mee!
En MM fast på dan.

Millan sa...

villa hemmet: Det är en faslig tur att han har mig. Och visst är bilden najs?! Ska nog ta och skaffa mig en sån där snötvättad jeansjacka..

elin: Klart du får vara meeee

Melkers Mamma sa...

hear, hear säger engelsklärarinnan :)