onsdag 3 september 2008

Oups

I morse höll jag på att sätta morgonkaffet i halsen. När jag satte på datorn innan frukost, hade bloggen istället för sina sedvanliga tre besökare (hej mamma, hej pappa, hej Folke), haft hela 46 besökare. Måste vara något vajsing med besöksräknaren, tänkte jag, innan jag upptäckte att det var Polly som hade länkat. Hon är hemma sjuk och har (tydligen) inget bättre för sig än att läsa bloggar och fundera över hur stor snopp Michael Jackson egentligen har. Ha ha ha. Det, och vad är meningen med livet liksom. Krya på dig Polly.

Signe är för övrigt också lite krasslig. Så vi håller oss hemmavid idag och går miste om en lunch med mormor på stan. Istället för sushi blir det nu gårdagens korvstroganoff med ris. Nåja. Det var ju inte så att det här hushållet inte direkt behövde någon (läs jag) som var hemma en dag och städade, tvättade (och läste Damernas Värld).

8 kommentarer:

polly sa...

Jag tror helt säkert att den är jätteliten och alltid mjuk. Men så är jag ju sjuk också! :P

Solrosfrö sa...

Ville bara lämna ett avtryck, nu skall jag kika runt lite på din mysiga blogg ;)

Millan sa...

polly: Åhh fy. Nu ser jag saker framför mig som jag INTE vill se.

solrosfrö: Välkommen

yllet sa...

jag fattar inte?? Busan spydde ju igår så jag var hemma, men att ta hand om sjukt barn var väl den lilla delen av allt jag gjorde? jag tvättade, diskade, vek undan tvätt, plockade och grejjade. när jag börjar jobba igen ska jag inte vabba. ever. det får T ta! :)

Loppanlej sa...

Polly har öga för prima blgogar! Så är det bara!

Millan sa...

yllet: Amen!
loppanlej: Gulledej!

Anna sa...

Jag läser minsann din finfina blogg alla dagar det kommer nytt och lite till (vissa saker är faktiskt så roliga att man vill läsa dem en gång till och kanske två...) så det är bra många fler som läser än du kanske tror... *le* även att det känns lite creapy eftersom jag ju egentligen inte känner dig! Men men... Kram

Millan sa...

anna: Kram tebax!