måndag 8 september 2008

Intresseklubben antecknar

Dagens kom-ihåg-lista!

För in i Signes album att Signe-liten vid åtta månders ålder:

-ställer sig upp och går längs möbler. Speciellt de intressanta och de barnförbjudna, som datorn och diskmaskinen. Den sistnämnda försöker hon även krypa in i.

-släpper händerna och övar på att stå utan att hålla i sig. Till sin mammas stora förskräckelse, för hon suger verkligen på det.

-har vinkat för första gången. Till farmor och farfar när de åkte hem efter att ha varit här på söndagsfika igår. Ingen Silvia-vink, utan en riktig vink, med flex av fingerleder och allt. Egentligen tror jag faktiskt att det är andra gången hon vinkar, men förra gången avfärdade jag det med att det var slumpen. Att hon fick något slags nervryck i handen samtidigt som vi sa adjö till vem-det-nu-var. Jo, men det skulle faktiskt kunna hända. Dock inte två gånger. Det vore lite för osannolikt.

Glöm ej heller att framkalla en massa bilder på Signe och klistra in i albumet. Hon ligger ju som bekant några sidor efter. Du kan ju börja med de här:

Tjohej!

Upp, upp, upp

På stadiga ben

4 kommentarer:

yllet sa...

vad fin hon är!! och snygg säng, antar det är Toras? Busan har en likadan, man ligger som en jäkla ostkrok i den!

Minna sa...

Här är det samma bestyr... klätter på diskmaskin och på datorn! han har lyckats stänga av den en gång! Och så står han också... men jag låter honom hållas... än har han inte trillat (av just det)...

Millan sa...

yllet: Tack! Ja, det är Toras säng. Tora brukar ligga på tvären i den och sova.

minna: Signe trillar hela tiden. Bakåt, framåt, åt sidan, you name it. Hela tiden.

Anonym sa...

Singan är sin pappa upp i dagen, fast sötare förstås och så himla kramgo. tycker mormor.