torsdag 18 september 2008

I don´t think so

I ett reklamutskick från Åhléns idag, fanns en liten broschyr med titeln "Förändra, förnya och försköna". Jag bläddrade lite förstrött och läste om hur man lätt kan fixa till en kudde med något skönt tyg eller hur man lyfter ett rum med fondväggar. Allt lät så bra, till jag fann den här lilla tips-rutan:

Hahaha. Det kallar jag humor. Nedan ser ni en ögonblicksbild av vår hall. Ser det ut som en hall där man kan vänta sig finna några piffade kartonger? Eller ett hem där skoblock används? Ja, som tillhyggen möjligtvis. Jag svär, en Feng Shui-inredare på besök hos oss hade fått dåndimpen redan i farstun.

Dock vill jag att ni (läs Janne) ska notera vems skor som står på hyllan och vems som ligger kastade på golvet. Om jag inte ser helt fel, står alla mina skor (okej, förutom den där ena svarta träskon dårå) snyggt uppställda, medan diverse herrskor och barnpjuck ligger och dräller. Usch på sig!

Nej, nu har jag inte tid att blogga mer. Måste städa lite. I morgon kommer ju självaste Minna på fika.

5 kommentarer:

Minna sa...

Clean up or die.

Millan sa...

Har egentligen inte tid att svara på den där kommentaren. Jag håller på att skura golven.

yllet sa...

haha! skoblock?? så.. uhm.. du vet.. öh.. stepford-aktigt!!

Akan-Kakan sa...

Jag tycker det ser fint ut jag! Bara skor och sånt som hör hemma i hallen. Kanske Feng-shuj à la barnfamilj (dvs inga klossar, dockor, filtar eller äppelskruttar).

Millan sa...

yllet: Jag vet knappt vad ett skoblock är, än mindre hur det används.

ak: Har ni ÄPPELSKRUTT i er hall? Gud vad äckligt ;). Förresten, har du tid att läsa bloggar? Ska inte du skriva på din avhandling?