tisdag 30 september 2008

Signe Dare Devil

Tidigare idag lekte Tora och Signe själva inne på Toras rum, medan jag höll på att fixa med någonting precis utanför. När de glada ropen och skratten var som högst, kikade jag försiktigt in. Jag ville inte störa, bara se vad de gjorde och vad som var så kul.

Och det var en jädra tur att jag gjorde det. För vad får jag se, om inte Signe-liten balanserades på kanten av fåtöljen som står på golvet i Toras rum. Ja, där står hon så glatt och trummar lite på fönsterbrädan medan hon ropar glada tillrop till folket som hon ser nere på gatan. Gud i himmelen. Det är väl inte världens högsta fåtölj. Men ändå.

Som den ansvarskännande förälder jag är, rusade jag givetvis inte och hämtade kameran för att föreviga detta ögonblick. Istället fotograferade jag fåtöljen efter det att räddningsaktion var genomförd, och ritade in på bilden ungefär hur det såg ut när Signe spelade Allan.

Alltså. Små bebisar ska ligga stilla på en filt och vifta med benen i luften till den dag de flyttar hemifrån."Här är jag. Se på mig"

2 kommentarer:

Minna sa...

Hon kanske vinkade till mig, Jack, Hanna och Frank. Vi spatserade förbi en bit ifrån...

Millan sa...

Jo, så kan det ha varit. Tyckte nog att jag hörde henne ropa "Jack, Jack".