måndag 17 november 2008

Svenska frikort

Jag tycker jag läser både här och där, om dessa svenska frikort. Och likt Agenten har jag grubblat och grubblat på min lista, men det är tusan inte lätt alltså. Så dessa tre svenska män har jag fått
t v i n g a fram. Typ.

Jonas Leksell (för att han gillar barn, hade en cool hund och kan spela trummor)
Reuben Salmander (om han är djävuls-Bruno som han spelade i den urtöntiga serien "En ängels tålamod" med Peter Settman. Inte annars.)
Ola Rapace (hade toppat listan om han inte fått så mycket skit över någon dryg intervju han relativt nyligen gjorde hos Malou, som jag visserligen inte såg, men man har ju h ö r t. Men jag tänker mig honom mer som karaktären han är i "Tillsammans", eller i "Tusenbröder", eller i Wallander-filmerna , eller i "Anna Pihl", eller i...)

Jag har ännu inte hört mig för om Jannes lista (jo, sånt är mycket viktigt) men jag hoppas att den kommer bestå av Drew Barrymore, Kajsa Bergqvist och Ylva Maria Thompson. Dessa tre kvinnor har jag nämligen vid olika tillfällen fått höra att jag är lik.

Hahahaha! Kajsa Bergkvist. Jag garvar i brallan. Ser jag ut som någon som skulle f l y g a över 1.92 m kanske?
Och Ylva Maria Thompson? Man kan kanske säga att jag inte tog det som en komplimang direkt. Jag kan d e f i n t i v t hålla mig för skratt i alla fall. Verkligen.

5 kommentarer:

Villa Hemmet sa...

Jag vill nog inte veta S´s frikort, är de blonda och med sillisar så svimmar jag :-D

- Jenny

ps gillade dockorna som slickade vatten, blev liiite rädd också...

Jenny sa...

Om du ser ut som Kajsa Bergkvist även i bikini så tänker inte jag åka på Spahelg med dig.

Millan sa...

jenny1: Såklart dom inte är! Du behöver inte oroa dig det minsta.

jenny2:Såklart jag inte gör! Du behöver inte oroa dig det minsta.

Dr Hell sa...

Jag visste inte att det där kommit tillbaka. Ja, man är väl bonde som bor i Nypan? Sist jag hörde om listor var det topp 5 de hade i Friends. Då Ross hade strukit Isabella Roselini som sedan dök upp. Ross sade att hans nuvarande lista bara var tillfällig och Isabella kontrade med att den ju var laminerad. Jag tycker i alla fall att det är helt B med sådana listor.

Millan sa...

dr Hell: Hahaha! Det är ett kul Friends-avsnitt det. Jag tror att det är därifrån det här med frikort kommer- Och jag tycker att det är en kul grej. Surmule!