söndag 23 november 2008

Våga vägra vinter

Okej. Nu har vi haft två hela dagar av vinter. Med allt vad det innebär av:

overaller, mössor, vantar, halsdukar, vinterkängor, våta strumpor, snoriga näsor, kalla fötter, förfrusna lår, nedisade bilar, snövallar, förrädisk blank-is, blixthalka, inplogade bilar, snögubbar, pulkaåkning, snöbollskrig och sånt som alla andra tycker är roligt.

Men för mig är det bra nu. Det få gärna bli vår imorgon för min del. Eller plusgrader och regn så att man i alla fall får lov att sitta inne, äta lussebullar och svära över det dåliga vädret istället för att tvingas vara ute i det vackra vintervädret och låtsas att det är mysigt.

Amen

5 kommentarer:

Mamma till 4 troll sa...

Ja här i norr är det full vinter också, och jag har märkt att man alltid har blöta fläckar på golvet...VEM går in med skorna på?????? Svär varenda gång som man kliver i dem! Men det är ganska vackert ute må jag säga! Å till veckan ska man få börja litegrann och julpynta!!! Men granen får vänta till dagen innan jul!

hedgehog-sara sa...

tack, precis min åsikt. Och dessutom har jag tonåringar som ändå skiter i snö. Helt värdo. Vår tack.

polly sa...

Och jag vill ha en vit vinter!

Minna sa...

jag lovar Millan, med mig kommer du ALDRIG behöva vara ute i snön. Jag hänger gärna inne.

Millan sa...

mamma till 4 troll: Hua! Jag skulle aldrig fixa att bo i norrland. Snö. Fy bövelen. Men adventsljusstakar är najs. Och det har vi här i Stockholm med :)

h-sara: Jag har alltid hatat vintern, även som liten. Trodde i min enfald att jag skulle börja tycka om vintern när jag själv fick barn. Men det blev bara värre.

polly: Fy, är du en av DOM. Jag kommer aldrig läsa din blog igen.

minna: Du är en RIKTIG vän du!