fredag 28 november 2008

Roligt nästan jämt

För något år sedan köpte jag ett par nya träningsbyxor på Stadium. Eftersom jag förmodligen hade någon grinig unge med mig in i butiken, provade jag dom aldrig. Dom såg tillräckligt okej ut på galgen och så var dom tokbilliga på rean. Och Hey, det är träningsbyxor vi pratar om, de behöver inte sitta som en smäck.

Men alltså. Jag önskar att jag tagit några minuter i provhytten ändå. För maken till byxor att sitta illa alltså. Illa, illa, illa och inte på något som helst sätt smickrande. Alls faktiskt. Underkroppen blir liksom helt formlös från midjan och ner. Jag kunde ligga gärna ha dragit på mig ett partytält i stället för de där byxorna. Eller tränat utan byxor. Det hade förmodligen sett mindre korkat ut än vad de där brallorna gör på.

Nåja. Som tur är är jag utrustad med en ganska stor portion självironi och drar på mig byxorna i alla fall ibland när jag åker och tränar (typ när allt annat ligger i tvätten). Man tränar ju liksom inte på något fräsigt innerstadsgym utan studsar mest runt bilringarna på diverse sim- och träningshallar i söderförort.

Fast det blir inte så effektivt tränat med de där byxorna på. Det blir det inte. Som igår, när jag var på step-up, och skulle göra lite tuffa och sexy moves på brädan. Alltså, jag kunde inte sluta fnissa. Så fort jag såg mig själv i spegeln höll jag på att dö en smula av skratt. Det var nog ett av de roligaste pass jag gått på. Fast inte så kul att jag någonsin kommer ha på mig de där byxorna igen. Nej, det var sista gången. Funderar på att bloppa dem. Någon som är sugen? Hahahaha!

Bilder säger ni! Bilder. Men okej då, bara för att det är fredag. Trevlig helg!
11 kommentarer:

Akan-Kakan sa...

Hahaha, men fnissanfall är väl bra core-träning? Eller?

yllet sa...

schysst längd! så du inte blir svettig om fotknölarna!! :)

Minna sa...

Äh men fy fan Millan!

Moahahahahhahahahahaha!!!!!!!!!!

Jenny sa...

Ho ho, kan inte du ha på dem där på poweryogan i morgon så ska jag ta mina fula träningsbrallor som gör* min rumpa gigantiskt stor, så kan vi garva åt varandra?

*(ja, eller stor är den nog från början men brallorna framhäver det väldigt väl)

Millan sa...

a-k: Jo, så kan man ju se det. Och du, visst slår de här byxorna dina jazzbyxor?

yllet: Eller hur. Det är så jobbigt när man svettas om just fotknölarna tycker jag.

minna: Är de inte de absolut fulaste byxorna du har sett.

jenny. You wish!

hedgehog-sara sa...

hohoho - och grått framhäver valkar så fint också (jag har ett par liknande som jag typ torkar hunden i rumpan med ;)

Karin sa...

Underbart! Jag brukar garva åt mig själv när jag har världens fulaste pyjamas på mig och lekt med tanken på att lägga upp bilder på bloggen men inte riktigt vågat. Kanske jag vågar slå till nu när du banat väg!

polly sa...

Tränar du i BYXKJOL?? :-D

Millan sa...

h-sara: Mina byxor kommer också att förpassas till att bli hundrumptorkarbyxor kan jag meddela.

karin: Klart du vågar!

polly: Javisst! Jag brukar ha på mig dem på fest också :)

Josephine i Bryssel sa...

Sprätta upp dem och gör en kjol istället! :-)

Millan sa...

joephine: För sent. Jar har hunnit torka hunden i rumpan med dom.